Nieuws

 • Voor het de hele gemeente Valkenswaard zijn we weer volledig open voor nieuwe inschrijvingen.

  We are fully open voor new patient registrations.

 • Mw. D. Zwitserlood zal vast in onze praktijk komen werken. Zij zal een groeiende praktijk krijgen en in het begin ook waarnemen voor de overige artsen. Haar werkdagen zullen daarom nog wisselen en naar verwachting langzaam uitbreiden. 

 • Wij zullen als praktijk per 7 maart 2022 gaan starten met het begeleiden van coassistenten vanuit de Universiteit Maastricht. Deze studenten geneeskunde zijn bijna klaar met de opleiding tot basisarts en zullen altijd onder supervisie van de huisartsen staan. Wij hopen op uw medewerking.

 • Vanaf heden is het mogelijk een deel van uw dossier online in te zien. U dient hiervoor een MijnGezondheid.net account aan te maken (zie elders op deze website).

  In deze animatie vindt u meer informatie over online inzage.

 • Wanneer u of uw kind op eigen verzoek gevaccineerd wil worden voor bijvoorbeeld meningokokken, HPV of Influenza dan kan uw huisarts hiervoor in overleg met u een recept uitschrijven. U kunt hiermee het vaccin ophalen bij de apotheek waar u deze zult moeten afrekenen.

  Deze vaccinaties vallen niet onder de basisverzekering en kunnen dus niet bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wij hanteren hiervoor een apart consulttarief. De assistente kan u vertellen hoe hoog dit bedrag is.

  Mogelijk dat u vanuit een aanvullende verzekering de vaccinatie wel vergoed krijgt en uw factuur daar kunt indienen. Hiervoor neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.

   

 • Hier kunt u lezen hoe wij binnen Medisch Centrum Dommelen omgaan met uw privacy.